Diensten/Vieringen

Activiteiten

In het afgelopen jaar heeft de Oranjekerk onder leiding van interim predikant ds. Leo Oosterom gezocht naar nieuwe wegen.

Een oplossing voor het door kunnen gaan als wijkgemeente mét behoud van het gebouw is gevonden in de samenwerking met de pioniers gemeente het Noorderlicht.
Deze (PKN) gemeente houdt al enige jaren diensten in de Prinsenkerk in Rotterdam Blijdorp en is toe aan uitbreiding.

Deze uitbreiding zal plaats gaan vinden in de Oranjekerk. Dat betekent dat ons gebouw op zondag 2 diensten gaat huisvesten.
Om het voor het Noorderlicht mogelijk te maken om 11:30 uur te beginnen én onze traditie van koffie drinken na de dienst te kunnen behouden is besloten om de aanvangstijd van de diensten van de wijkgemeente Oranjekerk te vervroegen naar 9.45 uur.
Zodat we uiterlijk om 11.00 de dienst af kunnen sluiten en samen koffie te drinken voordat het Noorderlicht haar dienst begint.